Judo Bond Nederland

District Noord-Holland


Unieke mogelijkheid
JBN District Noord-Holland biedt je nu de unieke mogelijkheid om (gratis) binnen een dag officieel Jiujitsu clubscheidsrechter te worden. Je komt dan in een team van enthousiaste collega-scheidsrechters en geeft mede leiding aan Duo-Systems en/of Fighting wedstrijden.

Scoor een officiële JBN clubscheidsrechterslicentie!
Theorie (in de ochtend) en praktijk (in de middag) worden je op een intensieve, maar ook leuke manier, onderwezen. Vanaf 14 jaar en in het bezit van een blauwe band jiujitsu, kun je al meedoen.

Duo-systems én Fighting
De cursus de cursus Fighting is op zondag 21 mei en de cursus Duo-systems is op zondag 11 juni. Je kunt beide programma’s volgen maar ook afzonderlijk van elkaar. De lessen beginnen om 10.00 uur. Na de (gratis) lunch sta je gelijk bij wedstrijden te arbitreren. Je staat echter nergens alleen voor, want je komt in een team van vrienden.

Durf jij de leiding te nemen?
Ben je ambiteus en wil je eenmaal als gelicenseerd jiu-jitsu clubscheidsrechter doorgroeien? Dan kun je onbegrensd de mogelijkheden in ons district, maar ook landelijk, benutten. Tijdens de opleidingsdag(en) van 21 en 11 juni word je het complete groeipad uitgelegd. Vanaf 14 jaar en in het bezit van een blauwe band jiu-jitsu, kun je al meedoen.

Deel je plezier!
Deel het plezier wat je altijd aan je favoriete sport hebt beleefd met anderen. Met jeugdige talentjes en hun ouders, met jiu-jitsuka's en coaches, met je collega scheidsrechters!

Dagprogramma zondag 21 mei 2017
Fighting
10.00-12.00 uur: theorielessen
13.00-16.00 uur: praktijkervaring tijdens wedstrijden
Locatie: Budowazasport, Dorpen 20a te Schagen.

Dagprogramma zondag 11 juni 2017
Duo-Systems
10.00-12.00 uur: theorielessen
13.00-16.00 uur: praktijkervaring tijdens wedstrijden
Locatie: Hajime, Vondelstraat 35 te Alkmaar.

Meer weten?
Heb je nog vragen? Mail  of bel 06-46727645. Werk via je hobby aan persoonlijke ontwikkeling en geef je op als jiu-jistu clubscheidsrechter via het inschrijfformulier. Voor de folder klik je hier.