NK Jeugdteams

Vandaag vonden in Nijmegen de Nederlandse Kampioenschappen plaats voor jeugdjudoka’s onder de 12 en 15 jaar. De verschillende teams uit Noord-Holland behaalden meerdere podiumplaatsen. Zo kroonde het team van Kenamju bij de meisjes -12 en de jongens -15 jaar zich tot Nederlands Kampioen. Topjudo Amsterdam wist de hoogste titel te pakken met het team jongens -12 en Kenamju plaatste zich in deze klasse als tweede. Bij de meisjes -15 wist Kenamju nogmaals een ereplek te bemachtigen; ditmaal het zilver.

Winnaar meisjes -12 jaar
1. Kenamju meisjes
2. JC Hercules
3. Theo Meijer Sport/Rene Sports Duurstede
3.  Mahorokan

Winnaar jongens -12 jaar
1.  Topjudo Amsterdam
2. Kenamju Jongens 1
3. Team Coolen
3. Joey & Huigenbos

Winnaar meisjes -15 jaar
1. Stichting Top Judo Nijmegen
2. Stichting Top Judo Kenamju / Randers Budosporten
3. JC Hercules
3. Theo Meijer Sport/Rene Sports Duurstede

Winnaar jongens -15 jaar
1. Stichting Top Judo Kenamju 
2. BUSHi Arnhem
3. Topjudo Amsterdam
3. Origin Judo Academy & Bollenstreek

Meer nieuwsberichten

2 keer goud op NK teams -18

Het NK teams voor judoka’s onder de 18 jaar was succesvol voor de Noord-Hollandse teams aangezien het jongensteam van Kenamju en het meisjesteam van Topjudo Amsterdam zich allebei tot Nederlands Kampioen wisten te kronen!

Applicatiecursus

Op 1 september vond de jaarlijkse applicatiecursus voor scheidsrechters en coaches plaats in Beverwijk. Tijdens deze ochtend werden coaches en scheidsrechters bijgepraat over de ontwikkelingen binnen de arbitrage in Noord-Holland en werden situaties met videovoorbeelden besproken.