Jiujitsu

Danexamens
Tweemaal per jaar worden er danexamens jiujitsu afgenomen voor 1e, 2e en 3e dan in Sporthal Beverwijk: Van Loenenlaan 1, Beverwijk. Om deel te nemen aan deze examens dient het volgende stappenplan te worden doorlopen.

Data danexamens jiujitsu 2023-2024

Zondag 21-01-2024 | Aanmelden voor 03-01-2024 | Betaalcode: 23/24-50 | Melden tussen 13.00-13.30 uur

Zaterdag 08-06-2024 | Aanmelden voor 18-05-2024 | Betaalcode: 23/24-51 | Melden tussen 17.00-17.30 uur

Vaantjescompetitie jiujitsu 

Deelname
De vaantjescompetitie is bedoeld voor jiujitsuka’s die weinig tot geen wedstrijdervaring hebben. Het vaantjestoernooi is een ontwikkelingstoernooi voor zowel de jiujitsuka’s als de clubscheidsrechters. Coachen is in beperkte mate toegestaan.

Data
1e ronde: 08 oktober 2023 | Budowazasport, Schagen
2e ronde: 05 november 2023 | Bushido-Verboom, Alkmaar
3e ronde: 28 januari 2024 | Budocentrum Julianadorp
4e ronde: 24 maart 2024 | Budowazasport, Schagen
5e ronde: 21 april 2024 | Bushido-Verboom, Alkmaar

Inschrijfgeld per keer
– €2 per jiujitsuka fighting
– €4 per koppel duo games

Inschrijfgeld gepast te voldoen. De entree is gratis.

Inschrijven
Per mail aan jjcompetitie@jbn-nh.nl. In de mail graag vermelden: naam jiujitsuka, geboortejaar, graduatie en fighting of duo games. U ontvangt z.s.m. een bevestiging.

Bij 50 jiujitsuka’s fighting en bij 12 jiujitsuka’s duo fighting stopt de inschrijving.

Nieuwsberichten Jiujitsu

4 nieuwe JBN jiujitsu jeugdscheidsrechters!

Een terugblik op Zondag 21 april 2024.
Op een koude, maar bevlogen zondag kwamen talloze sporters samen voor de laatste ronde van de vaantjescompetitie jiujitsu van dit sportseizoen. De opkomst en de prestaties van onze sporters waren indrukwekkend. Het was een dag vol plezier, leermomenten en prachtige wedstrijden met sporters van diverse clubs uit Noord-Holland.

Lees verder »

70 jaar JBN-lid!

[ Een interview met Alfred Maatman ]

Beste Alfred, 70 jaar JBN-lid is een lange tijd. Hoe is het allemaal begonnen?
“Ik was een jongetje van zeven jaar, toen ik mij in 1954 aanmeldde bij Sportschool Lou Spel te Amsterdam.

Lees verder »

Twee geslaagden jiujitsu

Tijdens de danexamens jiujitsu die eind januari plaatsvonden in de Sporthal van Beverwijk slaagden Tyrel Meije en Sven van Ommeren voor hun 1e dan jiujitsu. Na een technisch examen dat beoordeeld werd door diverse examinatoren kregen zij te horen dat zij geslaagd waren.

Lees verder »

6e dan voor Klaas Slot

Op zaterdag 9 december 2023 heeft de JBN de 6e dan jiujitsu uitgereikt aan de heer Klaas Slot. Dit was een erepromotie, wat bij het jiujitsu betekent dat dit een toekenning is op basis van het hele oeuvre van Klaas Slot. Voor de aanvraag was zeer brede steun.

Lees verder »

Joop Vermeulen overleden

Joop Vermeulen is ons 13 maart jongstleden ontvallen en op eigen verzoek in kleine kring gecremeerd. Joop Vermeulen  – heeft op de voor- en achtergrond, vaak alleen op zijn zolderkamer – het grootste deel van zijn leven als vrijwilliger gewijd aan vaak secretariële werkzaamheden voor de JBN.

Lees verder »

Terugblik ALV

Maandag werd de jaarlijkse ALV gehouden in Beverwijk waarbij commissies, bondsraad en districtsbestuur terugblikten op het jaar 2021. Daarnaast waren er verkiezingen voor de bondsraad en het districtsbestuur en werd er een erepromotie uitgereikt.

Lees verder »

25 medailles NK Jiujitsu

NK JIUJITSU SUCCESVOL VOOR NOORD-HOLLAND. Op zondag 20 februari 2022 werden de JBN Nationale Kampioenschappen jiujitsu gehouden. Dit keer in Dordrecht. Voor ons district Noord-Holland

Lees verder »

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering (ALV) zal plaatsvinden op 14 maart 2022. Tijdens de ALV blikken de leden van de bondsraad, het districtsbestuur en de commissies terug op het jaar 2021 en leggen zij verantwoording af over hun activiteiten aan de vergadering.

Lees verder »

Vacature Bondsraad

Op de komende districtsvergadering zal Bert Bras afscheid nemen als voorzitter van de Bondsraad gezien zijn zittingstermijn verlopen is. We zijn dus op zoek naar een nieuwe voorzitter of lid om te actief participeren in de Bondsraad.

Lees verder »