2 keer goud op NK teams -18

Het NK teams voor judoka’s onder de 18 jaar was succesvol voor de Noord-Hollandse teams aangezien het jongensteam van Kenamju en het meisjesteam van Topjudo Amsterdam zich allebei tot Nederlands Kampioen wisten te kronen!

In de finale namen de dames van Top Judo Amsterdam en Judo Club Hercules het tegen elkaar op. Met een uitslag van 4-1 wist Top Judo Amsterdam zich te kronen tot Nederlands kampioen. Bij de heren wist Stichting Topjudo Kenamju 1 de winst te pakken. Ze namen het op tegen Theo Meijer Sport voor de eerste plek en wonnen met 7-0.

Meer nieuwsberichten

Applicatiecursus

Op 1 september vond de jaarlijkse applicatiecursus voor scheidsrechters en coaches plaats in Beverwijk. Tijdens deze ochtend werden coaches en scheidsrechters bijgepraat over de ontwikkelingen binnen de arbitrage in Noord-Holland en werden situaties met videovoorbeelden besproken.

Xanne van Lijf 3e op WK -18

Xanne van Lijf (TopJudo Amsterdam) heeft zaterdagavond laat het brons veroverd bij de wereldkampioenschappen -18 jaar. In Lima, Peru won ze voor de tweede keer in haar carrière brons bij een WK voor cadetten.