Uitslagen DK teams -12 en -15

Op zondag 21 mei vonden de districtskampioenschappen plaats in Beverwijk. Verschillende teams uit Noord-Holland streden tegen elkaar om de districtstitel en plaatsing voor de nationale finale in Nijmegen waar het tegen andere teams uit Nederland opgenomen kan worden.

Read More »

Geslaagden danexamens

Zaterdag 20 mei vonden de danexamens plaats in de sporthal van Beverwijk. Op 5 matten deden 24 judoka’s examen voor de 1e, 2e of 3e dan. 17 judoka’s slaagden en ontvingen aan het einde van het examen hun diploma en hun nieuwe zwarte band.

Read More »

Vacature: secretaris DB

District Noord-Holland is op zoek naar een enthousiaste secretaris die het districtsbestuur wil komen versterken per 20 juni aanstaande. De plek van secretaris komt vrij omdat afgelopen januari de bondsraad heeft ingestemd met de nieuwe organisatiestructuur van de JBN waaraan ook een maximale zittingstermijn van 3 x 3 jaar zit verbonden.

Read More »

Vacature: lid DSCJ

Vanwege een interne verschuiving van taken, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde secretaris voor de DSCJ. De commissie is verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en opleiden van scheidsrechters bij en voor
judo-evenementen in het district.

Read More »

Zilveren speld voor Koos

Na 25 jaar als scheidsrechter in het district te hebben te hebben gefunctioneerd, nam Koos IJzendoorn op het Special Needs judotoernooi afscheid van zijn vrijwilligersfunctie. Naast 25 jaar als scheidsrechter in het reguliere judo te hebben gefunctioneerd, was Koos ook meer dan 20 jaar scheidsrechter op nationaal niveau binnen het aangepast judo.

Read More »

Jaarlijkse ALV

De jaarlijkse algemene ledenvergadering zal dit seizoen plaatsvinden op maandag 19 juni in de vergaderzaal van Sporthal Beverwijk. Normaliter vond de ALV altijd plaats in maart, maar door de veranderingen binnen de organisatiestructuur hebben we besloten deze naar later in het seizoen te verplaatsen. Tijdens de ALV leggen het districtsbestuur, de bondsraad en de commissies verantwoording af aan het district en worden verkiezingen gehouden.

Read More »