Geslaagden & Jubilarissen

Op zondag 21 januari 2024 heeft de jaarlijkse Technische Dag plaatsgevonden. Deze dag stond in het teken van wat herhaling en updates vanuit de scheidsrechterscommissie. Echter zijn hierbij ook een aantal collega scheidsrechters in het zonnetje gezet vanwege een scheidsrechterspromotie of jubileum. Allereerst werden vier nieuwe jeugdscheidsrechters (Remco Jansen, Michel Munier, Joep Groeneveld, Iris te Slaa) gefeliciteerd met het behalen van hun niveau 2 licentie. Wij wensen hun enorm veel plezier en succes op de mat toe de komende tijd!

Verder kreeg Martin Meeling een gouden penning ter ere van hun 25-jarig jubileum als scheidsrechter. Ook Tom Durge en Frank Verharen werden in het zonnetje gezet met een zilveren penning ter ere van hun 12.5-jarig jubileum binnen het scheidsrechterkorps. Tenslotte hadden wij ook een aantal collega’s die door hun 5-jarig jubileum in aanmerking kwamen voor hun bronzen penning. Dit waren Victor Brouns en Willem Zijlstra.

Meer nieuwsberichten

Drie nationale arbiters

Op het NK Jeugdteams streden niet alleen de teams voor een ereplek, ook meerdere scheidsrechters deden hier examen voor de nationale scheidsrechterslicentie. Niek Zijlstra, Steven Kroon en Frank Verharen wisten alledrie succesvol het examen af te leggen en kwamen zo in het bezit van de felbegeerde oranje badge en kunnen hierdoor uitgenodigd worden voor de Nederlandse Kampioenschappen.

NK Jeugdteams

Vandaag vonden in Nijmegen de Nederlandse Kampioenschappen plaats voor jeugdjudoka’s onder de 12 en 15 jaar. De verschillende teams uit Noord-Holland behaalden meerdere podiumplaatsen. Zo kroonde het team van Kenamju bij de meisjes -12 en de jongens -15 jaar zich tot Nederlands Kampioen.