Geslaagden & Jubilarissen

Op zondag 21 januari 2024 heeft de jaarlijkse Technische Dag plaatsgevonden. Deze dag stond in het teken van wat herhaling en updates vanuit de scheidsrechterscommissie. Echter zijn hierbij ook een aantal collega scheidsrechters in het zonnetje gezet vanwege een scheidsrechterspromotie of jubileum. Allereerst werden vier nieuwe jeugdscheidsrechters (Remco Jansen, Michel Munier, Joep Groeneveld, Iris te Slaa) gefeliciteerd met het behalen van hun niveau 2 licentie. Wij wensen hun enorm veel plezier en succes op de mat toe de komende tijd!

Verder kreeg Martin Meeling een gouden penning ter ere van hun 25-jarig jubileum als scheidsrechter. Ook Tom Durge en Frank Verharen werden in het zonnetje gezet met een zilveren penning ter ere van hun 12.5-jarig jubileum binnen het scheidsrechterkorps. Tenslotte hadden wij ook een aantal collega’s die door hun 5-jarig jubileum in aanmerking kwamen voor hun bronzen penning. Dit waren Victor Brouns en Willem Zijlstra.

Meer nieuwsberichten

12 Medailles op NK -18

Op het Nederlands Kampioenschap voor judoka’s onder de 18 jaar dat werd gehouden in Den Haag behaalden 12 Noord-Hollandse judoka’s een medaille. Maar liefst 5 judoka’s kroonden zich tot Nederlands Kampioen. Er werd eenmaal zilver behaald en 7 keer brons. Een succesvol NK voor de Noord-Hollandse judoka’s!

Twee geslaagden jiujitsu

Tijdens de danexamens jiujitsu die eind januari plaatsvonden in de Sporthal van Beverwijk slaagden Tyrel Meije en Sven van Ommeren voor hun 1e dan jiujitsu. Na een technisch examen dat beoordeeld werd door diverse examinatoren kregen zij te horen dat zij geslaagd waren.