Judowedstrijden

Binnen district Noord-Holland worden vele judotoernooien georganiseerd. We maken een zogenaamd onderscheid tussen de particuliere toernooien die judoscholen zelf organiseren en districtstoernooien die georganiseerd worden namens ons district door de wedstrijdcommissie en afdelingsleiders. Op deze pagina staat informatie over hoe men zich in kan schrijven voor districtswedstrijden zoals de districtskampioenschappen, afdelingskampioenschappen en ontwikkelingstoernooien.

Inschrijving voor districtskampioenschappen
Het inschrijven van deelnemers aan districtskampioenschappen dient te gebeuren via de eigen judoschool van de desbetreffende judoka. Voor het DK -15 en DK -18 schrijft men zich in via de toernooisite van de JBN. Alvorens men zich inschrijft is het van belang de wedstrijdinformatie te lezen. Hier kan ook de instructie voor het inschrijven van de DK’s voor teams teruggevonden worden.

De contactpersoon voor districtskampioenschappen is de heer Chiel van Oppen te bereiken via dwoc@jbn-nh.nl.

Inschrijving voor afdelingskampioenschappen & ontwikkelingstoernooien
De inschrijfformulieren voor afdelingskampioenschappen en ontwikkelingstoernooien dienen door de judoschool per mail opgestuurd worden naar de afdelingsleiders. Lees de wedstrijdinformatie voordat er over gegaan wordt tot inschrijving. Onderstaande personen zijn de afdelingsleiders en de contactpersonen voor de desbetreffende afdeling.


Inschrijftermijn

De gehanteerde inschrijftermijn is drie weken. 

Betaling
De inschrijfgelden voor alle wedstrijden dienen overgemaakt te worden op rekeningnummer: NL88RABO0161830943 ten name van JBN district Noord-Holland te Alkmaar. Bij alle betalingen moet de betaalcode (bijv. 22/23-03) van het desbetreffende evenement vermeld worden. De inschrijfgelden moeten op de uiterste datum van inschrijving op de betreffende bankrekening zijn bijgeschreven. Lees de instructie omtrent betalen per evenement op de pagina wedstrijdinformatie