Een terugblik op Zondag 21 april 2024.

Op een koude, maar bevlogen zondag kwamen talloze sporters samen voor de laatste ronde van de vaantjescompetitie jiujitsu van dit sportseizoen. De opkomst en de prestaties van onze sporters waren indrukwekkend. Het was een dag vol plezier, leermomenten en prachtige wedstrijden met sporters van diverse clubs uit Noord-Holland.

Dit seizoen hebben we weer vele vaantjes mogen uitreiken aan onze talentvolle jiujitsuka’s, waaronder een aantal indrukwekkende zwarte vaantjes. Deze symboliseren niet alleen de vaardigheden van onze leden, maar ook hun toewijding en doorzettingsvermogen.

Deze bijzondere dag markeerde ook de laatste opleidingsdag voor onze scheidsrechters in spe, onder de deskundige leiding van Dillan Boesveld. Met trots kunnen we aankondigen dat alle deelnemers aan de cursus, met goed gevolg het praktische en theoretische examen voor jiujitsu jeugdscheidsrechter fighting hebben afgelegd. Dit succesvolle resultaat is mede te danken aan de beoordeling van Bert Bras, JBN jiujitsu scheidsrechter.

Graag willen we onze geslaagde scheidsrechters feliciteren met hun prestatie:

•             Cas Mulder

•             Cor Goudriaan

•             Hielke de Beurs

•             Rover Houtenbos

Hun toewijding aan de sport en hun inzet als jeugdscheidsrechter zijn een inspiratie voor ons allemaal. We kijken ernaar uit om hun nieuwe vaardigheden in te kunnen zetten en te zien groeien in een rol als scheidsrechter, zowel binnen onze verenigingen als op landelijke evenementen.

Laten we samen proosten op deze prachtige dag vol mijlpalen en successen!

Met sportieve groet, De werkgroep vaantjescompetitie Noord-Holland