14 medailles op NK -18

Op het Nederlands Kampioenschap dat vandaag gehouden werd in Den Haag zijn door de Noord-Hollandse judoka’s 14 medailles behaald. 4 dames behaalden de gouden medaille en mogen zich kampioen van Nederland noemen!

1e plaats:
– Megan Warners (-40kg), Kenamju
– Maira Medema (-48kg), Judo Yushi
– Xanne van Lijf (-70kg), Karel Gietelink Sport
– Marisa Meijn (+70kg), Hikari

2e plaats:
– Fleur Sinnema (-57kg), SI Tom van der Kolk
– Lara Stofberg (-44kg), Bos Judo
– Mateo van den Berg (-60kg), Stichting Koka

3e plaats:
– Noor Noufal (-48kg), Kenamju
– Celine Kleijmeer (-57kg), Kenamju
– Mirthe Mollink (-70kg), JS Van Heest
– Morris Zwiers (-46kg), Kenamju
– Quinten Borgsteede (-81kg), SI Tom van der Kolk
– Tijn Zwiers (-50kg), Kenamju
– Michael Fish (-73kg), Judo Academie Amsterdam

Foto: Nancy Vermeiren

Meer nieuwsberichten

In memoriam: Tjeerd Tuinstra

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Tjeerd Tuinstra op 8 mei is overleden na een kort ziektebed. Tjeerd heeft als vrijwilliger veel betekend voor het district Noord-Holland. Zo was hij tientallen jaren actief als scheidsrechter in het regulier en aangepast judo en was hij actief als competitieleider van de WFJJC en als afdelingsleider van de ontwikkelingstoernooien en voorrondes in Anna Paulowna.

Geslaagde arbiters

In het weekend van 13 en 14 april deed Marieke Hessels examen voor haar 3B licentie in het aangepast judo. Tijdens een van de grootste evenementen voor het aangepast judo behaalde Marieke Hessels deze licentie die nodig is voor het mogen arbitreren binnen het aangepast judo. Op zondag 23 april deed Tim Pruys op het Berlicum Open examen voor de 3A licentie en slaagde hiervoor. Tim kan met de 3A licentie nu ook ingezet worden op alle districtskampioenschappen.