In memoriam: Henny Pleizier

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Henny Pleizier op 10 augustus plotseling is overleden. Pleizier was oud wedstrijdjudoka en trainer en startte in 1980 met het geven van judolessen in Amsterdam.

Hij richte in 1989 zijn eigen sportcentrum op in Amsterdam Zuidoost, dat inmiddels een bekend begrip is. Bij Sportcentrum Pleizier ontdekten vele judoka’s uit Amsterdam en omstreken het judo. De laatste jaren runde Pleizier het sportcentrum samen met zijn zoon Kaisan.

Pleizier mocht slechts 65 jaar worden. We wensen familie, vrienden en bekenden veel sterkte toe met dit verlies.

Meer nieuwsberichten

Uitslagen DK pupillen B

Op zondag 26 november vonden de districtskampioenschappen plaats voor de B pupillen. Uit drie verschillende afdelingen van Noord-Holland hadden een week eerder de beste 5 of 6 judoka’s zich geplaatst voor dit DK in Beverwijk om met elkaar de strijd aan te gaan voor de districtstitel.

Geslaagen danexamens

Zaterdag 25 november vonden de danexamens plaats voor 1e t/m 3e dan in de Sporthal van Beverwijk. Een volle avond met maar liefst 25 kandidaten die verdeeld over 5 matten examen deden. Van de 25 kandidaten slaagden er deze avond 18 voor een nieuwe dangraad.