5 Medailles op EK veteranen

Op het Europees Kampioenschap veteranen dat gehouden werd in Slovenië slaagden 5 judoka’s uit Noord-Holland erin om een medaille te bemachtigen. Het goud was er voor Hendrik Koppe, Jos Wennekers en Wessel v/d Ploeg. Zilver werd behaald door Jeroen Letterie en brons door Mike v/d Pas.

Meer nieuwsberichten

5e dan voor Patrick van Kalken

Vandaag vierde Patrick van Kalken niet alleen zijn 48ste verjaardag, maar werd hij ook verrast door de aanwezigheid van de oude en nieuwe districtsvoorzitter van Noord-Holland die overgingen tot de uitreiking van een bijzondere promotie naar de 5e dan judo. Patrick ontving deze promotie vanwege het behalen van het goud op het Europees Kampioenschap in 2000 in Polen.

Uitslagen DK -15

Op zondag 24 september vonden de districtskampioenschappen voor judoka’s onder de 15 jaar plaats. Het bemachtigen van een podiumplek op dit DK geeft toegang tot de Nederlandse Kampioenschappen -15 die plaatsvinden in Hoogeveen. Op het NK kunnen de Noord-Hollandse judoka’s zich meten met de sterkste judoka’s van Nederland en een gooi doen naar de nationale titel.