6e dan voor Klaas Slot

Op zaterdag 9 december 2023 heeft de JBN de 6e dan jiujitsu uitgereikt aan de heer Klaas Slot. Dit was een erepromotie, wat bij het jiujitsu betekent dat dit een toekenning is op basis van het hele oeuvre van Klaas Slot. Voor de aanvraag was zeer brede steun.

Bij de uitreiking benadrukte de voorzitter van de NGCJJ (de heer Hugo M. Nijhof) de enorme inzet van Klaas voor het jiujitsu en het feit dat iedereen die hem kent enthousiast en spontaan begint te vertellen over de bijdrage die Klaas heeft gehad tot de ontwikkeling van het jiujitsu, individueel, in het district en op landelijk niveau.

De rood/witte band van Klaas werd hem omgeknoopt door Wim van Vorstenbos (9e dan jiujitsu).

Meer nieuwsberichten

12 Medailles op NK -18

Op het Nederlands Kampioenschap voor judoka’s onder de 18 jaar dat werd gehouden in Den Haag behaalden 12 Noord-Hollandse judoka’s een medaille. Maar liefst 5 judoka’s kroonden zich tot Nederlands Kampioen. Er werd eenmaal zilver behaald en 7 keer brons. Een succesvol NK voor de Noord-Hollandse judoka’s!

Twee geslaagden jiujitsu

Tijdens de danexamens jiujitsu die eind januari plaatsvonden in de Sporthal van Beverwijk slaagden Tyrel Meije en Sven van Ommeren voor hun 1e dan jiujitsu. Na een technisch examen dat beoordeeld werd door diverse examinatoren kregen zij te horen dat zij geslaagd waren.