Afscheid Bondsraad Noord-Holland

V.l.n.r.: Menno Lesterhuis, Hans Südmeijer, Alfred Maatman, Ivo Jongh Visscher en Paul van Grieken.

Maandagavond 18 juni is in de DALV (de Districts Algemene Leden Vergadering) met oprechte waardering afscheid genomen van onze Bondsraad Noord-Holland.  Door bestuurlijke vernieuwing kunnen onze leden (via de nationale website jbn.nl) nú stemmen op hun favoriete kandidaat voor de nieuwe Ledenraad.

En de bloemen...

Meer nieuwsberichten

5e dan voor Patrick van Kalken

Vandaag vierde Patrick van Kalken niet alleen zijn 48ste verjaardag, maar werd hij ook verrast door de aanwezigheid van de oude en nieuwe districtsvoorzitter van Noord-Holland die overgingen tot de uitreiking van een bijzondere promotie naar de 5e dan judo. Patrick ontving deze promotie vanwege het behalen van het goud op het Europees Kampioenschap in 2000 in Polen.

Uitslagen DK -15

Op zondag 24 september vonden de districtskampioenschappen voor judoka’s onder de 15 jaar plaats. Het bemachtigen van een podiumplek op dit DK geeft toegang tot de Nederlandse Kampioenschappen -15 die plaatsvinden in Hoogeveen. Op het NK kunnen de Noord-Hollandse judoka’s zich meten met de sterkste judoka’s van Nederland en een gooi doen naar de nationale titel.