Afscheid Voorzitter Districtsbestuur NH

Maandagavond 19 juni 2023 is in de DALV (Districts Algemene Leden Vergadering) Noord-Holland afscheid genomen van districtsvoorzitter Bert Dollé. Bert kreeg uit handen van Bondsraadsvoorzitter Paul van Grieken – als blijk van oprechte waardering – de ‘Bert No Bullshit Bokaal’.
Het voorzitterschap wordt overgenomen door Frank Verharen (rechts op de foto) voorheen de districtssecretaris. Nieuw verkozen als districtsbestuurder is Helen Nuijens (voorheen lid van de District Wedstrijd Kata Commissie Judo).

Bert met de 'Bert-No Bullshit Bokaal'
Bert Dollé in de bloemen gezet door bondsbestuurder Hendrik Koppe.

Meer nieuwsberichten

5e dan voor Patrick van Kalken

Vandaag vierde Patrick van Kalken niet alleen zijn 48ste verjaardag, maar werd hij ook verrast door de aanwezigheid van de oude en nieuwe districtsvoorzitter van Noord-Holland die overgingen tot de uitreiking van een bijzondere promotie naar de 5e dan judo. Patrick ontving deze promotie vanwege het behalen van het goud op het Europees Kampioenschap in 2000 in Polen.

Uitslagen DK -15

Op zondag 24 september vonden de districtskampioenschappen voor judoka’s onder de 15 jaar plaats. Het bemachtigen van een podiumplek op dit DK geeft toegang tot de Nederlandse Kampioenschappen -15 die plaatsvinden in Hoogeveen. Op het NK kunnen de Noord-Hollandse judoka’s zich meten met de sterkste judoka’s van Nederland en een gooi doen naar de nationale titel.