Afscheid Voorzitter Districtsbestuur NH

Maandagavond 19 juni 2023 is in de DALV (Districts Algemene Leden Vergadering) Noord-Holland afscheid genomen van districtsvoorzitter Bert Dollé. Bert kreeg uit handen van Bondsraadsvoorzitter Paul van Grieken – als blijk van oprechte waardering – de ‘Bert No Bullshit Bokaal’.
Het voorzitterschap wordt overgenomen door Frank Verharen (rechts op de foto) voorheen de districtssecretaris. Nieuw verkozen als districtsbestuurder is Helen Nuijens (voorheen lid van de District Wedstrijd Kata Commissie Judo).

Bert met de 'Bert-No Bullshit Bokaal'
Bert Dollé in de bloemen gezet door bondsbestuurder Hendrik Koppe.

Meer nieuwsberichten

Geslaagde arbiters

Afgelopen weekend vond er het afdeling ontwikkelingstoernooi plaats te Amsterdam. Dit is doorgaans een spannend moment voor beginnende judoka’s die op een laagdrempelige wijze bekend raken met het wedstrijdjudo. Afgelopen zondag was het nu ook spannend voor Remco Jansen en Joep Groeneveld.

Geslaagden danexamens

Afgelopen zaterdag werden de danexamens gehouden in Beverwijk. 11 kandidaten slaagden voor de 1e dan en konden aan het einde van het examen de felbegeerde zwarte band omknopen. 3 kandidaten deden examen voor 2e dan en slaagden alledrie voor deze nieuwe dangraad. De laatste examens van dit seizoen vinden plaats in juni.