Geslaagde arbiter

Afgelopen week vond het Open Waterlandtoernooi in Purmerend plaats. Voor vele scheidsrechters is dit doorgaans de afsluiter van het jaar, maar voor één van ons was dit toernooi het begin van zijn carrière. Op dit evenement arbitreerde Kimi Ottens namelijk zijn laatste meeloopmoment. Hoewel hij al eerder was geslaagd via de vernieuwde online cursus, moest hij nog wel twee meeloopmomenten arbitreren. Na afloop van het toernooi waren de begeleiders Michael Kingma en Niek Zijlstra het unaniem over eens dat Kimi zijn twee meeloopmomenten met vlag en wimpel heeft doorstaan en inzetbaar is in Noord-Holland. Hiermee is Kimi niet alleen de jongste arbiter (14 jaar!) van het district, maar ook de eerste die de vernieuwde online cursus met succes heeft voltooid. Wij zijn hier erg trots op en we feliciteren Kimi dan ook hartelijk met zijn prestaties!

Ook scheidsrechter worden? Meld je dan aan via onderstaande link: https://www.jbn-judolink.nl/page/aanmelden_arbiter

Meer nieuwsberichten

12 Medailles op NK -18

Op het Nederlands Kampioenschap voor judoka’s onder de 18 jaar dat werd gehouden in Den Haag behaalden 12 Noord-Hollandse judoka’s een medaille. Maar liefst 5 judoka’s kroonden zich tot Nederlands Kampioen. Er werd eenmaal zilver behaald en 7 keer brons. Een succesvol NK voor de Noord-Hollandse judoka’s!

Twee geslaagden jiujitsu

Tijdens de danexamens jiujitsu die eind januari plaatsvonden in de Sporthal van Beverwijk slaagden Tyrel Meije en Sven van Ommeren voor hun 1e dan jiujitsu. Na een technisch examen dat beoordeeld werd door diverse examinatoren kregen zij te horen dat zij geslaagd waren.