Geslaagde arbiter

Afgelopen week vond het Open Waterlandtoernooi in Purmerend plaats. Voor vele scheidsrechters is dit doorgaans de afsluiter van het jaar, maar voor één van ons was dit toernooi het begin van zijn carrière. Op dit evenement arbitreerde Kimi Ottens namelijk zijn laatste meeloopmoment. Hoewel hij al eerder was geslaagd via de vernieuwde online cursus, moest hij nog wel twee meeloopmomenten arbitreren. Na afloop van het toernooi waren de begeleiders Michael Kingma en Niek Zijlstra het unaniem over eens dat Kimi zijn twee meeloopmomenten met vlag en wimpel heeft doorstaan en inzetbaar is in Noord-Holland. Hiermee is Kimi niet alleen de jongste arbiter (14 jaar!) van het district, maar ook de eerste die de vernieuwde online cursus met succes heeft voltooid. Wij zijn hier erg trots op en we feliciteren Kimi dan ook hartelijk met zijn prestaties!

Ook scheidsrechter worden? Meld je dan aan via onderstaande link: https://www.jbn-judolink.nl/page/aanmelden_arbiter

Meer nieuwsberichten

Uitslagen DK Kata

Afgelopen zondag vond het districtskampioenschap kata plaats in Alkmaar. Zo’n 30 koppels waren aanwezig om in verschillende kata zoals het nage no kata en katame no kata eremetaal te behalen. Er was zowel een klasse voor kyu graden als voor dangraden.

Judofilm Dojo

Zondag 18 december wordt de eerste judo jeugdfilm uitgezonden bij NPO Zapp om 10.00 uur. Veel judoka’s en vrijwilligers uit Noord-Holland hebben een bijdrage geleverd aan deze film. Wellicht zie je er zelfs een paar van terug in de film!