Geslaagde arbiter

Afgelopen week vond het Open Waterlandtoernooi in Purmerend plaats. Voor vele scheidsrechters is dit doorgaans de afsluiter van het jaar, maar voor één van ons was dit toernooi het begin van zijn carrière. Op dit evenement arbitreerde Kimi Ottens namelijk zijn laatste meeloopmoment. Hoewel hij al eerder was geslaagd via de vernieuwde online cursus, moest hij nog wel twee meeloopmomenten arbitreren. Na afloop van het toernooi waren de begeleiders Michael Kingma en Niek Zijlstra het unaniem over eens dat Kimi zijn twee meeloopmomenten met vlag en wimpel heeft doorstaan en inzetbaar is in Noord-Holland. Hiermee is Kimi niet alleen de jongste arbiter (14 jaar!) van het district, maar ook de eerste die de vernieuwde online cursus met succes heeft voltooid. Wij zijn hier erg trots op en we feliciteren Kimi dan ook hartelijk met zijn prestaties!

Ook scheidsrechter worden? Meld je dan aan via onderstaande link: https://www.jbn-judolink.nl/page/aanmelden_arbiter

Meer nieuwsberichten

Uitslagen DK teams -12 en -15

Op zondag 21 mei vonden de districtskampioenschappen plaats in Beverwijk. Verschillende teams uit Noord-Holland streden tegen elkaar om de districtstitel en plaatsing voor de nationale finale in Nijmegen waar het tegen andere teams uit Nederland opgenomen kan worden.

Geslaagden danexamens

Zaterdag 20 mei vonden de danexamens plaats in de sporthal van Beverwijk. Op 5 matten deden 24 judoka’s examen voor de 1e, 2e of 3e dan. 17 judoka’s slaagden en ontvingen aan het einde van het examen hun diploma en hun nieuwe zwarte band.