Judofilm Dojo

Zondag 18 december wordt de eerste judo jeugdfilm uitgezonden bij NPO Zapp om 10.00 uur. Veel judoka’s en vrijwilligers uit Noord-Holland hebben een bijdrage geleverd aan deze film. Wellicht zie je er zelfs een paar van terug in de film!

Aan de film hebben meegewerkt: Rosalien Schrickx ( judoschool Cees Veen ), Koen Vermeule, Ruud van Zwieten, Peter Vleerbos, Jenny Koster, Cees Slewe, Rene Peereboom, Roeland Scholsberg, Johan Slof, Luc Lucas, jeugdjudoka Judoclub Hikari, jeugdjudoka Budoclub Hajime, Judoacademie Amsterdam en Judo Ryu Kensui.

Meer nieuwsberichten

Uitslagen DK Kata

Afgelopen zondag vond het districtskampioenschap kata plaats in Alkmaar. Zo’n 30 koppels waren aanwezig om in verschillende kata zoals het nage no kata en katame no kata eremetaal te behalen. Er was zowel een klasse voor kyu graden als voor dangraden.

Geslaagde arbiter

Afgelopen week vond het Open Waterlandtoernooi in Purmerend plaats. Voor vele scheidsrechters is dit doorgaans de afsluiter van het jaar, maar voor één van ons was dit toernooi het begin van zijn carrière. Op dit evenement arbitreerde Kimi Ottens namelijk zijn laatste meeloopmoment.