Judofilm Dojo

Zondag 18 december wordt de eerste judo jeugdfilm uitgezonden bij NPO Zapp om 10.00 uur. Veel judoka’s en vrijwilligers uit Noord-Holland hebben een bijdrage geleverd aan deze film. Wellicht zie je er zelfs een paar van terug in de film!

Aan de film hebben meegewerkt: Rosalien Schrickx ( judoschool Cees Veen ), Koen Vermeule, Ruud van Zwieten, Peter Vleerbos, Jenny Koster, Cees Slewe, Rene Peereboom, Roeland Scholsberg, Johan Slof, Luc Lucas, jeugdjudoka Judoclub Hikari, jeugdjudoka Budoclub Hajime, Judoacademie Amsterdam en Judo Ryu Kensui.

Meer nieuwsberichten

Uitslagen DK pupillen B

Op zondag 26 november vonden de districtskampioenschappen plaats voor de B pupillen. Uit drie verschillende afdelingen van Noord-Holland hadden een week eerder de beste 5 of 6 judoka’s zich geplaatst voor dit DK in Beverwijk om met elkaar de strijd aan te gaan voor de districtstitel.

Geslaagen danexamens

Zaterdag 25 november vonden de danexamens plaats voor 1e t/m 3e dan in de Sporthal van Beverwijk. Een volle avond met maar liefst 25 kandidaten die verdeeld over 5 matten examen deden. Van de 25 kandidaten slaagden er deze avond 18 voor een nieuwe dangraad.