Geslaagen danexamens

Zondag 27 november vonden de danexamens voor 1e, 2e en 3e dan plaats in Beverwijk. Van de 13 aanwezige kandidaten, slaagden er deze middag 10 voor een nieuwe dangraad. Het volgende danexamen vindt plaats op 18 maart.

Van de 13 kandidaten zijn de volgende 10 geslaagd:

Geslaagd voor 1e dan

Jesse Bronsteede       Hans van Nooij

Kuba den Broeder      Ray Stofberg                        

Hailan Foppen            Karel Gietelink

Benno Kuipers            Peter Vleerbos

Franc de Jong             Peter Vleerbos

Quin Kiel                     Warner Salomons

Tom Loos                    Karel Gietelink

Ashwin Leenders        Peter Vleerbos

Geslaagd voor 2e dan

Dennis Peereboom    René Peereboom

Geslaagd voor 3e dan

Helen Nuijens             Roeland Scholsberg

Foto van Ray Stofberg.

Meer nieuwsberichten

In memoriam: Tjeerd Tuinstra

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Tjeerd Tuinstra op 8 mei is overleden na een kort ziektebed. Tjeerd heeft als vrijwilliger veel betekend voor het district Noord-Holland. Zo was hij tientallen jaren actief als scheidsrechter in het regulier en aangepast judo en was hij actief als competitieleider van de WFJJC en als afdelingsleider van de ontwikkelingstoernooien en voorrondes in Anna Paulowna.

Geslaagde arbiters

In het weekend van 13 en 14 april deed Marieke Hessels examen voor haar 3B licentie in het aangepast judo. Tijdens een van de grootste evenementen voor het aangepast judo behaalde Marieke Hessels deze licentie die nodig is voor het mogen arbitreren binnen het aangepast judo. Op zondag 23 april deed Tim Pruys op het Berlicum Open examen voor de 3A licentie en slaagde hiervoor. Tim kan met de 3A licentie nu ook ingezet worden op alle districtskampioenschappen.