Gouden Bondsridderschap voor Boy Prevos

Tijdens de afdelingskampioenschappen in Anna Paulowna werd Boy Prevos in zijn eigen dojo verrast door districtsbestuursleden Bert Dollé en Frank Verharen met de uitreiking van het Gouden Bondsridderschap van de JBN. Boy is al tientallen jaren een bekend gezicht binnen en buiten Noord-Holland en kreeg voor zijn verdiensten voor de JBN een oorkonde met bijbehorende gouden speld uitgereikt. 

Boy zet zich al meer dan 30 jaar in als danexaminator, is 7 jaar lid geweest van de bondsraad en vervolgens heeft Boy 13 jaar in het districtsbestuur gezeten van Noord-Holland. Met zijn 75 jaar is Boy nog steeds niet klaar binnen de JBN en zet zich nog steeds actief in als lid van de NGCJ, voorzitter van de West-Friese Judo Competitie en als afdelingsleider voor de afdelingskampioenschappen en ontwikkelingstoernooien.

Meer nieuwsberichten

DK pupillen B en teams A

Afgelopen zondag vond het districtskampioenschap plaats voor de B pupillen die zich een week eerder hadden geplaatst via de afdelingskampioenschappen. Vandaag streden de beste judoka’s uit iedere afdeling tegen elkaar om het eremetaal te machtigen. ’s Middags was het de beurt aan de pupillen A die in teamverband tegen elkaar moesten strijden voor het podium.

24 medailles op NK -15

Op het Nederlandse Kampioenschap voor judoka’s onder de 15 jaar, hebben de Noord-Hollandse judoka’s zich van hun beste kant laten zien! In Hoogeveen werden maar liefst 24(!) medailles behaald. 7 judoka’s uit Noord-Holland kroonden zich tot Nederlands Kampioen.