Geslaagde arbiters

jeugdarb

Afgelopen weekend vonden er, verspreid over het JBN district Noord-Holland, verschillende ontwikkelingskampioenschappen plaats voor de beginnende wedstrijdpupillen A en B. Dit was niet enkel en alleen een spannend moment voor de judoka’s maar ook voor Matz van Kruiningen, Tim Slijkhuis, Anneke Verbeek en Myrthe Zweers. Een leuk gezelschap van enthousiaste judo-ouders en judoka’s. Zij waren reeds geslaagd voor de opleiding tot jeugdarbiter, maar moesten nog wel op twee meeloopmomenten arbitreren om inzetbaar te zijn in het district Noord-Holland. Dit onderdeel hebben zij op deze ontwikkelingskampioenschappen afgerond en vol trots kunnen we de Noord-Hollandse toernooien ondersteunen met deze vier nieuwe scheidsrechters. Op de foto werden de felicitaties in Anna Paulowna persoonlijk overhandigd aan Tim door ons commissielid Technische Zaken Johannes Agaart, maar wij feliciteren Matz, Anneke en Myrthe uiteraard ook met hun slagen!

Ben je ook judoka en/of judo-ouder en wil je ook scheidsrechter worden? Meld je dan aan via onderstaande link: https://www.jbn-judolink.nl/page/aanmelden_arbiter

Meer nieuwsberichten

Uitslagen DK teams -12 en -15

Op zondag 21 mei vonden de districtskampioenschappen plaats in Beverwijk. Verschillende teams uit Noord-Holland streden tegen elkaar om de districtstitel en plaatsing voor de nationale finale in Nijmegen waar het tegen andere teams uit Nederland opgenomen kan worden.

Geslaagden danexamens

Zaterdag 20 mei vonden de danexamens plaats in de sporthal van Beverwijk. Op 5 matten deden 24 judoka’s examen voor de 1e, 2e of 3e dan. 17 judoka’s slaagden en ontvingen aan het einde van het examen hun diploma en hun nieuwe zwarte band.