Geslaagde arbiters

jeugdarb

Afgelopen weekend vonden er, verspreid over het JBN district Noord-Holland, verschillende ontwikkelingskampioenschappen plaats voor de beginnende wedstrijdpupillen A en B. Dit was niet enkel en alleen een spannend moment voor de judoka’s maar ook voor Matz van Kruiningen, Tim Slijkhuis, Anneke Verbeek en Myrthe Zweers. Een leuk gezelschap van enthousiaste judo-ouders en judoka’s. Zij waren reeds geslaagd voor de opleiding tot jeugdarbiter, maar moesten nog wel op twee meeloopmomenten arbitreren om inzetbaar te zijn in het district Noord-Holland. Dit onderdeel hebben zij op deze ontwikkelingskampioenschappen afgerond en vol trots kunnen we de Noord-Hollandse toernooien ondersteunen met deze vier nieuwe scheidsrechters. Op de foto werden de felicitaties in Anna Paulowna persoonlijk overhandigd aan Tim door ons commissielid Technische Zaken Johannes Agaart, maar wij feliciteren Matz, Anneke en Myrthe uiteraard ook met hun slagen!

Ben je ook judoka en/of judo-ouder en wil je ook scheidsrechter worden? Meld je dan aan via onderstaande link: https://www.jbn-judolink.nl/page/aanmelden_arbiter

Meer nieuwsberichten

In memoriam: Tjeerd Tuinstra

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Tjeerd Tuinstra op 8 mei is overleden na een kort ziektebed. Tjeerd heeft als vrijwilliger veel betekend voor het district Noord-Holland. Zo was hij tientallen jaren actief als scheidsrechter in het regulier en aangepast judo en was hij actief als competitieleider van de WFJJC en als afdelingsleider van de ontwikkelingstoernooien en voorrondes in Anna Paulowna.

Geslaagde arbiters

In het weekend van 13 en 14 april deed Marieke Hessels examen voor haar 3B licentie in het aangepast judo. Tijdens een van de grootste evenementen voor het aangepast judo behaalde Marieke Hessels deze licentie die nodig is voor het mogen arbitreren binnen het aangepast judo. Op zondag 23 april deed Tim Pruys op het Berlicum Open examen voor de 3A licentie en slaagde hiervoor. Tim kan met de 3A licentie nu ook ingezet worden op alle districtskampioenschappen.