Geslaagde arbiters

jeugdarb

Afgelopen weekend vonden er, verspreid over het JBN district Noord-Holland, verschillende ontwikkelingskampioenschappen plaats voor de beginnende wedstrijdpupillen A en B. Dit was niet enkel en alleen een spannend moment voor de judoka’s maar ook voor Matz van Kruiningen, Tim Slijkhuis, Anneke Verbeek en Myrthe Zweers. Een leuk gezelschap van enthousiaste judo-ouders en judoka’s. Zij waren reeds geslaagd voor de opleiding tot jeugdarbiter, maar moesten nog wel op twee meeloopmomenten arbitreren om inzetbaar te zijn in het district Noord-Holland. Dit onderdeel hebben zij op deze ontwikkelingskampioenschappen afgerond en vol trots kunnen we de Noord-Hollandse toernooien ondersteunen met deze vier nieuwe scheidsrechters. Op de foto werden de felicitaties in Anna Paulowna persoonlijk overhandigd aan Tim door ons commissielid Technische Zaken Johannes Agaart, maar wij feliciteren Matz, Anneke en Myrthe uiteraard ook met hun slagen!

Ben je ook judoka en/of judo-ouder en wil je ook scheidsrechter worden? Meld je dan aan via onderstaande link: https://www.jbn-judolink.nl/page/aanmelden_arbiter

Meer nieuwsberichten

5e dan voor Patrick van Kalken

Vandaag vierde Patrick van Kalken niet alleen zijn 48ste verjaardag, maar werd hij ook verrast door de aanwezigheid van de oude en nieuwe districtsvoorzitter van Noord-Holland die overgingen tot de uitreiking van een bijzondere promotie naar de 5e dan judo. Patrick ontving deze promotie vanwege het behalen van het goud op het Europees Kampioenschap in 2000 in Polen.

Uitslagen DK -15

Op zondag 24 september vonden de districtskampioenschappen voor judoka’s onder de 15 jaar plaats. Het bemachtigen van een podiumplek op dit DK geeft toegang tot de Nederlandse Kampioenschappen -15 die plaatsvinden in Hoogeveen. Op het NK kunnen de Noord-Hollandse judoka’s zich meten met de sterkste judoka’s van Nederland en een gooi doen naar de nationale titel.