Jiujitsu

Danexamens
Tweemaal per jaar worden er danexamens jiujitsu afgenomen voor 1e, 2e en 3e dan in Sporthal Beverwijk: Van Loenenlaan 1, Beverwijk. Om deel te nemen aan deze examens dient het volgende stappenplan te worden doorlopen.

Data danexamens jiujitsu 2022-2023

Zondag 22-01-2023 | Aanmelden voor 01-01-2023 | Betaalcode: 22/23-50 | Uiterlijk melden om 13.30 uur

Zaterdag 10-06-2023 | Aanmelden voor 20-05-2023 | Betaalcode: 22/23-51 | Uiterlijk melden om 17.30 uur

Vaantjescompetitie jiujitsu 

Deelname
De vaantjescompetitie is bedoeld voor jiujitsuka’s die weinig tot geen wedstrijdervaring hebben. Het vaantjestoernooi is een ontwikkelingstoernooi voor zowel de jiujitsuka’s als de clubscheidsrechters. Coachen is in beperkte mate toegestaan.

Data
1e ronde: 09 oktober 2022 | BCJ, Julianadorp
2e ronde: 06 november 2022 | Budowaza, Schagen
3e ronde: 29 januari 2023 | Bushido-Verboom, Alkmaar
4e ronde: 02 april 2023 | Later bekend
5e ronde: 21 mei 2023 | BCJ, Julianadorp

Inschrijfgeld per keer
– €2 per jiujitsuka fighting
– €4 per koppel duo games

Inschrijfgeld gepast te voldoen. De entree is gratis.

Inschrijven
Per mail aan jjcompetitie@jbn-nh.nl. In de mail graag vermelden: naam jiujitsuka, geboortejaar, graduatie en fighting of duo games. U ontvangt z.s.m. een bevestiging.

Bij 50 jiujitsuka’s fighting en bij 12 jiujitsuka’s duo fighting stopt de inschrijving.

Nieuwsberichten Jiujitsu

Joop Vermeulen overleden

Joop Vermeulen is ons 13 maart jongstleden ontvallen en op eigen verzoek in kleine kring gecremeerd. Joop Vermeulen  – heeft op de voor- en achtergrond, vaak alleen op zijn zolderkamer – het grootste deel van zijn leven als vrijwilliger gewijd aan vaak secretariële werkzaamheden voor de JBN.

Lees verder »

Terugblik ALV

Maandag werd de jaarlijkse ALV gehouden in Beverwijk waarbij commissies, bondsraad en districtsbestuur terugblikten op het jaar 2021. Daarnaast waren er verkiezingen voor de bondsraad en het districtsbestuur en werd er een erepromotie uitgereikt.

Lees verder »

25 medailles NK Jiujitsu

NK JIUJITSU SUCCESVOL VOOR NOORD-HOLLAND. Op zondag 20 februari 2022 werden de JBN Nationale Kampioenschappen jiujitsu gehouden. Dit keer in Dordrecht. Voor ons district Noord-Holland

Lees verder »

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering (ALV) zal plaatsvinden op 14 maart 2022. Tijdens de ALV blikken de leden van de bondsraad, het districtsbestuur en de commissies terug op het jaar 2021 en leggen zij verantwoording af over hun activiteiten aan de vergadering.

Lees verder »

Vacature Bondsraad

Op de komende districtsvergadering zal Bert Bras afscheid nemen als voorzitter van de Bondsraad gezien zijn zittingstermijn verlopen is. We zijn dus op zoek naar een nieuwe voorzitter of lid om te actief participeren in de Bondsraad.

Lees verder »

Annulering evenementen

District Noord-Holland ziet zich genoodzaakt om de grotere evenementen te annuleren i.v.m. de geldende coronamaatregelen. Het gaat hierbij om de afdelings- en districtskampioenschappen en ontwikkelingstoernooien.

Lees verder »

Erepromotie Bert Bras

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Noord-Holland ontving Bert Bras een erepromotie naar de 2e dan jiujitsu voor zijn jarenlange inzet voor de JBN.

Lees verder »

In memoriam: Edwin Hiense

Deze week bereikte ons het bericht dat Edwin Hiense op 85 jarige leeftijd is overleden. Edwin heeft dertig jaar judo en jiujitsu lessen gegeven bij de Santpoortse sportvereniging Dschen Dui. Daarnaast was Edwin bondsraadslid en heeft hij deelgenomen aan de wedstrijdorganisatie jiujitsu in ons district.

Lees verder »