Alle nieuwsberichten

9 Medailles op NK -21

Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen voor judoka’s onder de 21 jaar behaalden 9 Noord-Hollandse judoka’s een medaille. Emiel Jaring kroonde zich tot Nederlands Kampioen in zijn gewichtsklasse.

Lees verder »

13 Medailles op NK -18

Op de Nederlandse Kampioenschappen onder de 18 jaar wisten 13 Noord-Hollandse judoka’s eremetaal te bemachtigen. Linda Verhaart, Jason Wong en Blanca Uijtendaal kroonden zich tot Nederlands Kampioen.

Lees verder »

Uitslagen DK -18

Op de districtskampioenschappen voor judoka’s onder de 18 jaar hebben de beste vier van iedere gewichtsklasse eremetaal gepakt en hebben zich hiermee geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen onder de 18 jaar.

Lees verder »

Bijzondere promotie

Voorafgaand aan de districtskampioenschappen onder de 18 jaar was er een bijzondere promotie naar de 1e dan voor Blanca Uijtendaal. Zij ontving de promotie uit handen Bert Dollé i.v.m. het behalen van de 1e plaats op de eerdere Nederlandse Kampioenschappen.

Lees verder »

In memoriam: Edwin Hiense

Deze week bereikte ons het bericht dat Edwin Hiense op 85 jarige leeftijd is overleden. Edwin heeft dertig jaar judo en jiujitsu lessen gegeven bij de Santpoortse sportvereniging Dschen Dui. Daarnaast was Edwin bondsraadslid en heeft hij deelgenomen aan de wedstrijdorganisatie jiujitsu in ons district.

Lees verder »

Geslaagde scheidsrechters

Vandaag werden scheidsrechters Jimmy, Michael, Niek en Allard in het zonnetje gezet omdat zij in november geslaagd zijn voor hun 3A licentie. Daarnaast kregen een aantal scheidsrechters een waardering in de vorm van een scheidsrechtersspeld omdat zij minimaal 5 jaar actief als scheidsrechter zijn.

Lees verder »

Bijzondere promoties

Voorafgaand aan de danexamens ontving Pleuni Cornelisse een bijzondere promotie naar de 2e dan. Jelle van der Werff en Gabriël Meléndez promoveerden naar de 1e dan i.v.m. het behalen van nationale titels.

Lees verder »

Hogere danexamens

Tijdens de hogere danexamens voor 4e en 5e dan in Wijk bij Duurstede behaalde Ruud van Zwieten de 5e dan en behaalden Jenny Koster, Arian Noordzij en Steven Kroon de 4e dan. Allen ontvingen hun diploma uit handen van de Nationale Gradencommissie.

Lees verder »

Bijzondere promotie

Joshlyn Supusepa ontving vandaag uit handen van Boy Prevos haar bijzondere promotie naar de 1e dan judo. Joshlyn heeft op het afgelopen NK Senioren een eerste plek bemachtigd, waarvoor zij beloond werd met deze promotie.

Lees verder »

7e dan voor Frits v/d Werff

Tijdens de hogere danexamens die plaatsvonden in Wijk bij Duurstede heeft een bijzonder fenomeen plaatsgevonden: Frits van der Werff behaalde door middel van een technisch examen zijn 7e dan.

Lees verder »